Drama ile 23 Nisan Etkinliği Gerçekleştirildi

Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Çağdaş Drama Derneği iş birliği ile Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında üniversitemiz Gündüz Bakımevi’nde 22 Nisan 2022 tarihinde bir drama etkinliği gerçekleştirmiştir.

Etkinlikte Merkez müdürü Doç. Dr. Sayım AKTAY ile müdür yardımcıları Doç. Dr. Seda ATA ve Dr. Öğr. Üyesi Candan Hasret ŞAHİN’in de yer almıştır. Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü öğrencilerinden drama eğitmeni Salih Dokur tarafından gerçekleştirilen drama etkinliği yoluyla hem geleceğin mimarları olan çocuklarımız eğlenmiş hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında günün anlam ve önemi hakkında bilgi ve farkındalık edinmişlerdir.

Son Güncelleme Tarihi : 24.04.2022 06:56 Okunma Sayısı : 557