SEVGİ ÇOCUKLARI SEVGİ ÜNİVERSİTESİNDE...

Merkez Müdürlüğümüz akademik personeli tarafından Üniversitemiz ve T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliği ile 17-19 Temmuz 2019 tarihleri arasında Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızın katıldığı "SEVGİ ÇOCUKLARI SEVGİ ÜNİVERSİTESİNDE..." başlıklı proje gerçekleştirilmiştir. Proje kapsamında yaratıcı drama, değer eğitimi, STEM eğitimi, Üniversite ve Fakülte tanıtımları, kodlama eğitimi, origami, karekod ile oryantiring, hikaye yazma eğitimi, quiver vision ile boya ve ize, napier çubukları atölyesi, bardaklar turnuvası, geometrik şekillerle ile alan ölçümü, geleneksel oyun, sinema gösterimi gibi pek çok etkinlik gerçekleştirilmiştir. Katılım sağlayan çocuklarımız proje kapsamında kaliteli zaman geçirerek hem eğlenmiş hem de öğrenmişlerdir. Ayrıca çocuklarımız üniversitemizi ve hocalarımızı çok sevgiklerini belirterek oldukça memnun bir şekilde ayrılmışlardır. Projenin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr. Hüseyin ÇİÇEK'e, Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın İlkay TÜRKOĞLU'na, İl Müdürlüğünün kıymetli personellerine ve de büyük bir özveriyle çalışan tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 30.12.2019 12:40 Okunma Sayısı : 716