MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ EV SAHİPLİĞİNDE 2. ULUSLARARASI TEMEL EĞİTİM KONGRESİ (UTEK2019) GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2. Uluslararası Temel Eğitim Kongresi (UTEK2019) Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde, uluslararası ve ulusal üniversitelerin ortaklığı ile Muğla İlinin Bodrum İlçesindeki Pina Yarımadasında bulunan La Blanche Island Bodrum Hotel'de 23-27 Ekim 2019 tarihleri arasında tam bir bilim şöleni atmosferinde gerçekleştirildi. 2023 Eğitim Vizyonu ve Temel Eğitimde Gelecek Arayışları ana temasıyla gerçekleştirilen kongreye ilgi ve katılım oldukça yoğun oldu. Ayrıca 2. Uluslararası Temel Eğitim Kongresi ile eş zamanlı olarak 1. Ulusal Okul Öncesi Çalıştayı ve 9. Ulusal Sınıf Öğretmenliği Çalıştayı da kongre katılımcıları ile birlikte gerçekleştirildi.
Kongreye katılım hususunda özellikle öğretmenlerimizin ilgisinin büyük oluşu memnuniyetle karşılandı. Kongrede sunulan bildirilerin özet ve tam metinlerine aşağıdaki linklerden ulaşılabilmektedir.
 
Bildiri Tam Metin Kitabı -  http://utek2019.com/utek2019-tam-metin-bildiri-kitabi.pdf
Bildiri Özet Metin Kitabı -  http://utek2019.com/utek2019-bildiri-ozetleri-kitabi.pdf
 
Kongrenin gerçekleşmesine destek veren MSKÜ Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK başta olmak üzere, Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof.Dr. Bilal DUMAN’a, Düzenleme Kurulu Başkanı Sayın Doç.Dr. Sabri SİDEKLİ’ye ve tüm Düzenleme Kurulu Üyelerine, yine desteklerini sıkça gördüğümüz tüm kurum ve kuruluşlara, konuşmacı ve panelist olarak katkı sağlayan birbirinden kıymetli hocalarımıza, paylaşımlarını esirgemeyen misafirlerimize ve de görev alarak aldıkları görevleri en iyi şekilde layıkıyla yerine getiren çok değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 30.12.2019 12:18 Okunma Sayısı : 821

Son Haberler